Обновено платформа за резервации на самолетни билети!

Уважаеми агенти! Ние сме щастливи да ви информира за актуализираната версия на нашия уебсайт!

Всеки се радва на горещо лято и празници. Затова решихме да ви зарадва с нов дизайн и цветове по Agentsky.net.

Опитахме се да направим търсене на самолетни билети двигателя по-функционален и лесен за използване. Сега можете да опитате нов филтър за търсене, което ще помогне да се намери подходящ полет за вас. Можете да настроите филтъра, така че AgentSky.net система ще ви покаже най-удобният вариант на самолетни билети за вас.

След като изберете маршрута на полета, която ви интересува, можете да кликнете върху "Book това" и той отива на страницата, където цялата информация на пътника трябва да бъде попълнено. Тук можете да видите новия облик на "Такса за района", "зона на времето "и" подробности цена ". Ние искаме да ви напомня за областта "Специални инструкции за AgentSky Team", където можете да добавите специален коментар за нашите туристически агенти (например: за да добавите инвалидна количка, вегетарианска храна, и т.н.) Полетна информация и самолетни детайли цената на билета може да се намери от лявата страна на горната част на страницата.

Уважаеми агенти, нашата резервационна система все още остава един и същ, но дизайна на сайта се актуализира.
Моля, не забравяйте, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време и един от нашите агенти ще ви помогне веднага!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No